" ی ی
ی ی ی ی" ی

 

ی

 

ی ی ی ی ی ی ... 

ی ۲۴/۰۶/۱٣۹۵ ی " ی ی ی ی ی ی" ی ی ی ی ی یی ی ی. ی ی ی ی ی ی ی ی . ی ی ی ی ǐ ی Ґی یی ی ی ی ѐ ی ϡ ی ی ی ی ی ی ی (ILO) ی ی ٨۷ ی ی ی Ԙ ی ی یی . ѐ ی ی ی ی ی ی ی ϡ ی ی یی ی ی ی . ی ی ی ѐ ی . "ی ی ی ی"! ی ی ѐ ی ی " ی ی" ʺ ی ی یی ی ی ی یϡ ی ѡ ی ی ... ѐ ј ی ی یی . ǐ ی ی ی ی ی ی ѡ ǘ ϡ ی ی ی ی ی . 
ی ی یی ی ی ی ی " ی ی ی ی ی ی ی ٣۵- ٣۶ ٣٨ ... " ی . ی  ی ی ی ی ی ی ی ϐ( ی )ی ی یی ییی ی ی ǘ ǘ ی ی ی ی ی ی ی. ѐ ی ی ی ѐی ی ی ی ی ی ϐی ی ی ی Ԙ ѐ ی ی Ԙ ѐی ی ی ѐ ی یѡ یی ی ی ی ʡ ی ی . ی یی یی ѐی ی ی Ԑی ی ی ј ی یی ی ی ϡ ی ی ѐ یی ی ی ی . ی ی ی ѐی ی یی یی ϡ 捘ی ǐ ی ی Ϻ ی ی ی ی ی ی ѐ ی : ʡ ی ی ی یǁی ی ی ی ی . ی ی ی ی Ԙیی ی ی ! ی یѡ ی Ԙ ی یی ی ی ی ی ی ی ی ϡ ی ی ی یی 捘ی ی ی ی . 
    ی ی یی ی ی ѐ ی ی ی ی ی ی ѐ Ԙ ی ѐی : " ی ی Ԙ ی ѐی یی ی ..."! ی یѡ ی ی Ԙ ی ѐی( یی) ی ی ѐ( ی) ʺ ی ی ی ی ی ی . ی ی ی ی ی ȁیی. ٨۷ ی ی Ԙ ی . ی ی ی ی ی ۱٣٨٣ ی ی јی ی یϐ ی ی ی ی یی ی ٨۷ یی ی یی ی ی Ԙی ی Ԙ ی ѐی( یی) ی . ی ی ی یϿ! ی ی یی ی ی Ԙی ی ی ی ѐی یی ǘ ی ǘ ی ۱٣٨۹ ی یϐ ی ی ی ی Ԙ ی ی ǡ Ԙ ی ٨۷ ʺ ی ǘ Ә ی یی ی. ی ی ی (۱٣۹۵) ی Ԙ ی ѐی ی ی ѐ ی ی ی ѐ . ی Ԙی ی ی یی ی Ӂ ی ی ѐ ی ی ی . ی ی ǡ ی ی ی . ی یی ǡ ی ی ی ی Ә ی یی - یی - ی ی ی ی ی ی ѐ ی ی ی ژ ی ی ی ی ی ѐ یی ی ی Ԙ ی ѐی ی ی ی . 

ی " ی ی ی ی ی " . ی یѡ ۷ ی ی ʺ ی ی ی ی ی ی ѐ ی ی . یی ی ʘی ی ی ی ی ѐ ی ی ی ѐ ی Ԙ یی . ی ی ی ی ی ی یϐی ѐی یی ی ی ی ی . ی ی ǡ ی ۲۶/۰٣/۱٣۹۵ ی ی یی ۷ ی ۱۲ ی ی ی ی ی ی ی ی ی ۲٣/۰۴/۱٣۹۵ ی ی . ی ی ی ی ی یی ی ییϺ ی ی ی ی ی ѐ ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی. ی ی ی ی ی ی ی یی ی ѐ ی . ی ی 
ی ی ی ی ی ی یی یی ی ی ی ی ی ӡ ی ی ی یی ѡ ی ( ۱۰۷ ۱۰٨) ی یی ی ی ی ǘ ی Ӂ . ی ی ی ی یی "- ǐی" ی ی ی Ϻ ی ی ی ی ی ی یی یی ی ی - ǐی ی ی ی . ی یی ی ی یی ی یϐ ǘ ( ۱۱۹) ی ǐ ! ی ی ی ی ۲٨ ی ی یی ی ی ی یϐ یҡ ی ǐ ی Ӂ ی . ǘ ی یی ی ی ی ی یǡ ی ی ی ی ی ی ޡ یϐ ی ی . 
ی ی ی ی یی ѐ Ԙ ی ی ѐی . ی ی ی ی ی یی ی یی ی ۴۱ ی ی ی ی ٨۰ ѐ ی یی ی ی یѿ ѐ ی ییϺ ی ی ی ی ی ی ی ی ی ѐ э ی ی ϡ ی ی ѐ ی یی ی ی ی ی ی ی یی ی یی. ی یی ѐ ۶ ٣ . یی ی ی ی ی Ԙ ѐی یی() ی یی ی . ی ی ی ی ی ی ی یی јی یی ٣-٣-٣ ۵-٣-٣ ی ѐ یی ی ی ی ی ی јی ۶-٣-٣ یϡ ǿ ۱۴۲ ی ی " ی " Ș ی ی ی یی ی ! ی ی ی ی ی ѐ ی ی یϿ ی ی ی ʿ ی ی Ә یی ی ی ǡ ѐ ی ی ی یی ی ی Ϻ ѐ ی ی یی ϐ ѐ ی ی ی ی . ی ی ی ѐ ی ی ی ی ی ی ی ی ѐی ی ی . ǐ ی ی ǐ ی ی ѐ ی یϡ ی ی ی ی ی ی ی یϐ ی ѐ ی ی ی ی ی ی ѐ .

 

ی