برای آزادی



info@barayeazadi.com
کد خبر : 10835          2020-11-01 08:59:50

کارگران نیشکر هفت‌تپه در اعتراض به بازداشت همکاران خود تجمع کردند

ٖ بازگشت به صفحه اول


کارگران نیشکر هفت‌تپه در اعتراض به بازداشت همکاران خود تجمع کردند

چهار تن از فعالان کارگری نیشکر هفت‌تپه به بازداشتگاه اطلاعات شوش منتقل شده‌اند. کارگران بخش‌های صنعتی این کارخانه در اعتراض به بازداشت همکاران خود تجمع کردند.


کارگران شرکت نیشکر هفت‌تپه در اعتراض به ادامه بازداشت همکاران خود تجمع کردند.
به گزارش سندیکای کارگران شرکت نیشکر هفت‌تپه صبح یکشنبه ۱۱ آبان کارگران بخش‌های صنعتی در اعتراض به بازداشت یوسف بهمنی، ابراهیم عباسی، حمید ممبینی و مسعود حیوری در محوطه کارخانه تجمع کردند.

نیروهای امنیتی پنجشنبه هشتم آبان چهار تن از فعالین کارگری را بازداشت کردند. این بازداشت پس از اعتراض به حضور نماینده کارفرما در کارخانه صورت گرفت.

حسن کهنگی از کارگران نیشکرهفت‌تپه شنبه ۱۰ آبان به کانال تلگرام «امتداد»، وابسته به حزب «اتحاد ملت ایران اسلامی»، گفت:

کارگران بازداشتی پس از انتقال به زندان دزفول و تشکیل پرونده در زندان، مجددا به پلیس امنیت شهرستان منتقل شده‌اند. همچنین، پیگیری‌های بعدی ما نیز از انتقال کارگران بازداشتی به ستاد خبری وزارت اطلاعات در شهرستان شوش حکایت دارد.

به گفته او برای کارگران بازداشت شده قرار وثیقه صادر شده اما کارگران به این قرار اعتراض دارند.

کهنگی گفت که چهار فعال کارگری بعدازظهر هشتم آبان پس از اعتراض به حسین آمیلی، نماینده تام‌الاختیار کارفرما که به کارخانه رفته بود، در منزل بازداشت شدند.

کارگران هفته گذشته نماینده تام‌الاختیار کارفرما که به فساد ارزی متهم است را از کارخانه بیرون کرده بودند.

دو مالک نیشکر هفت‌تپه در یک پرونده به سوء استفاده و اخلال در نظام ارزی متهم‌اند. کارگران در جریان اعتراضات ۷۲ روزه امسال که از ۲۶ خرداد آغاز شد، خواستار خلع ید از امید اسدبیگی و مهرداد رستمی، بازگشت مالکیت شرکت به دولت و اداره آن زیر نظر کارگران، بازگشت به کار کارگران اخراجی، پرداخت مطالبات مزدی معوق و بازداشت و محاکمه مالکان کنونی شدند.

در پی این اعتراضات دیوان محاسبات به فسخ قرارداد واگذاری نیشکر هفت‌تپه رای داد. گروهی از نمایندگان وابسته به «اصول‌گرایان» هم وعده کردند که مطالبات کارگران را پیگیری کنند. دولت اما به صراحت با خلع ید از اسدبیگی و رستمی مخالفت کرده است.

نیشکر هفت‌تپه در سال‌های اخیر یکی از کانون‌های اصلی مبارزات کارگری در ایران بوده است.