اخباروگزارشات کارگری28تیرماه1392

akhbarkargari2468@gmail.com

بر پایی   آزادانه              کارگرزندانی آزادبایدگردد               حداقل دستمزد باید      متناسب

تشکل های مستقل                                                          با   تامین    هزینه       زندگی

حق کارگران است                                                         کارگر وخانواده اش تعیین شود

 

- کارگران فولاد زاگرس از فردا به تجمع خود در مقابل اداره کار شهرستان قروه ادامه خواهند داد و صبح روز دوشنبه دست به تجمع در مقابل مجلس شورای اسلامی خواهند زد

- تجمع اعضای تعاونی مسکن فرهنگیان اردبیل دراعتراض به تحویل واحدهای نیمه‌کاره مسکن مهر

- متهمین پرونده تعاونی مسکن کارگران برق تهران آزادشدند!

- در نبود سنديكا

- به بهانه درد دل همکارمان در نیروگاه دماوند

کارگران فولاد زاگرس از فردا به تجمع خود در مقابل اداره کار شهرستان قروه ادامه خواهند داد و صبح روز دوشنبه دست به تجمع در مقابل مجلس شورای اسلامی خواهند زد

اتحادیه آزاد کارگران ایران: بدنبال وعده رسیدگی به خواستهای کارگران فولاد زاگرس در کمیسیون اصل نود و بازگشت این کارگران به شهرستان قروه، آنان صبح دیروز 27 تیر ماه علیرغم خستگی راه عازم محل کارخانه شدند اما نگهبانی کارخانه از ورود آنان جلوگیری بعمل آورد و بدنبال آن همه کارگران اخراجی فولاد زاگرس دست به تجمع اعتراضی در مقابل اداره کار شهرستان قروه زدند و شکایت دیگری را پیرو شکایت قبلی خود به این اداره تسلیم نمودند.

بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، بدنبال این تجمع مامورین انتظامی با حضور در محل تلاش کردند کارگران را از ادامه تجمع باز دارند اما آنان  حاضر به پایان دادن به تجمع خود نشدند و از رئیس اداره کار خواستند تا فورا به شکایت شان رسیدگی شود اما اداره کار شهرستان قروه رسیدگی به شکایت کارگران را موکول به بعد از رسیدگی به خواست این کارگران در کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی کرد.

کارگران فولاد زاگرس دیروز ساعت 13 ظهر به تجمع خود پایان دادند و صبح امروز جمعه 28 تیر ماه با برگزاری یک مجمع عمومی در پارک شهر قروه  بار دیگر بر حضور خود در مقابل مجلس شورای اسلامی در روز دوشنبه آینده تاکید نمودند و تصمیم گرفتند از فردا تا روز دوشنبه که به تهران میایند به تجمع خود در مقابل اداره کار شهرستان قروه ادامه دهند.

در این مجمع کارگران استفاده از دیگر شیوه های اعتراضی منجمله راهپیمایی همراه با خانواده هایشان در سطح شهر سنندج را  در صورت عدم رسیدگی به خواست هایشان در کمیسیون اصل نود مورد بحث قرار دادند  و تصمیم گیری نهایی در اینمورد را به پس از روشن شدن تکلیف شان در کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی موکول نمودند.

در این مجمع کارگران اعلام کردند: ما سلامتی مان را حین سالها کار از دست داده ایم و حال که کارمان را از دست میدهیم مرگ برایمان مهم نیست.

لازم به یادآوری است علیرغم اینکه کار در کارخانه فولاد زاگرس از جمله مشاغل سخت و زیان آور است با این حال قوانین مربوط به مشاغل سخت و زیان آور در این کارخانه هیچگاه اجرا نشده است و اغلب کارگران آن دچار لطمات شدیدی از ناحیه بینایی، ریه، شنوایی و کمر شده اند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران – 28 تیر ماه 1392

تجمع اعضای تعاونی مسکن فرهنگیان اردبیل دراعتراض به تحویل واحدهای نیمه‌کاره مسکن مهر

به گزارش28تیرفارس،جمعی از ساکنان شهرک کوثر اردبیل نسبت به تحویل واحدهای نیمه‌کاره خود در تعاونی مسکن فرهنگیان تجمع اعتراض‌آمیز برگزار کردند.

براساس این گزارش، در این تجمع که عصر امروز جلوی مسکن فرهنگیان شهرک کوثر رخ داد، فرهنگیان معترض به مسئولانی بودند که یک ماه پیش در مراسمی با حضور معاون اول رئیس جمهور واحدهای آنها را نیمه‌کاره تحویل داده و هیچ مسئولیتی را در تکمیل این پروژه عهده‌دار نشدند.

این معترضان که اکثر آنها را فرهنگیان ساکن در شهرک کوثر و مجتمع مهر تشکیل می‌داد از مسئولان استان خواستند با دست کشیدن از تبلیغات و افتتاح‌های تزئینی نسبت به تکمیل پروژه‌های مسکن مهر فرهنگیان بر اساس وعده‌ها و قول‌های داده شده اقدام کنند و برای خوشایندی یک مسئول تنها به تکمیل چند پروژه و افتتاح تشریفاتی آن اکتفا نکنند.

بنا بهمین گزارش،اوایل خردادماه امسال با حضور معاون اول رئیس جمهور واحدهای مسکن مهری در شهرک کوثر اردبیل و مجتمع فرهنگیان افتتاح شد که در همان مراسم جمعی از فرهنگیان نیز در محل افتتاح پروژه و محوطه شهرک تجمع کردند، اما مسئولان سوار بر خودرو شده و محل را به سرعت ترک کردند تا مبادا به خواسته‌های مردم پاسخی دهند؛ در حالی که اعتراض آنها در آن موقع نیز به حق بود، چراکه مسکن احداث شده در شهرک کوثر اردبیل به ویژه کوی فرهنگیان از امکانات اولیه آب، برق‌ و گاز به شکل کامل و تحویل داده شده به متقاضیان محروم و بی‌نصیب است.

تجمع‌کنندگان مدعی هستند که با وجود دریافت هزینه‌های مورد نظر آماده‌سازی محوطه، تعیین تکلیف تسهیلات بانکی، تحویل کامل واحد به متقاضیان،‌ تأسیسات داخلی ساختمان و برخی دیگر از امکاناتی که باید دایر می‌شد انجام نشده و واحد‌ها به صورت نیمه‌کاره به حال خود رها شده است.

این در حالی است که در چند مرحله افتتاح مسکن مهر در اردبیل مشکلات مشابه متقاضیان را دچار دردسر کرده است؛ به طوری که در روزهای گذشته جمعی از خبرنگارانی که سال‌هاست چشم انتظار سرپناهی هستند بعد از گذشت هشت سال هنوز واحد خود را به صورت کامل تحویل نگرفته و در گیرودار حل مشکلات واحدهای خود هستند.

برپایه این گزارش، این تجمع اعتراض‌آمیز بعد از گذشت چند ساعت و به دنبال امضای طوماری از سوی صاحبان واحدهای مسکن مهر برای تحویل به مسئولان استانی و وزارتی خاتمه یافت.

متهمین پرونده تعاونی مسکن کارگران برق تهران آزادشدند!

به گزارش28تیرایسنا،یکی از شاکیان پرونده تعاونی مسکن کارگران اداره برق تهران با رد بحث تامین پول مال باختگان در ازای فروش زمین‌های هشتگرد گفت: شکات تنها خواهان قطعات خریداری شده به متراژ درج شده در فرم تحویل زمین هستند.

بنابهمین گزارش،یکی از نمایندگان شکات پرونده تعاونی مسکن کارگران برق تهران درباره علت آزاد شدن متهمان وثیقه گفت: قاضی شعبه 76 کیفری استان تهران درباره علت آزادی متهمان به ما گفت که متهمین و وکلای آنان اظهار داشته‌اند که به اندازه کافی زمین دراختیار دارند و بقیه را نیز تامین خواهند کرد و قول مساعدت و همکاری داده‌ و قرار شده متهمین با سپردن وثیقه آزاد شوند تا بتوانند در جهت تعهداتشان تلاش کنند.

وی با بیان اینکه بحثی از تامین پول مالباختگان در ازای فروش زمین‌ها نبوده و مالباختگان فقط زمین می‌خواهند نه پول،‌ اظهارکرد: اراضی خریداری شده در دوره مدیریت متهمین توسط خود آنان به اعضا واگذار شده و در نتیجه با این واگذاری متهمین هیچ گونه حق مالکانه نسبت به اراضی مذکور ندارند که بخواهند اقدام به فروش زمین‌ها کنند و با وجوه حاصله مبالغ کلاهبرداری شده از مالباختگان مسترد شود.

این عضو تعاونی مسکن کارگران اداره برق تهران با تاکید بر اینکه شکات فقط خواهان قطعات خریداری شده به متراژ درج شده در فرم تحویل زمین هستند،‌ گفت: چند سال پیش که زمزمه پرداخت خسارت یا واگذاری مسکن مهر به جای زمین‌ها شنیده می‌شد درجلسات دفتر شرکت عمران هشتگرد و دفتر معاونت اجرایی ریاست جمهوری و کلیه مراجع قضایی و تجمعات دیگر، همگان با این فکر مخالف بوده و بسیار روشن به عرض مسئولان رساندند.

وی با بیان اینکه تعداد مالباختگان پروژه زمین‌های هشتگرد بیش از 20 هزار نفر برآورد می‌شوند، افزود: آن طور که تعاونی اظهار می‌کند 24 هزار و 600 فقره کارت صادر کرده است که از این تعداد 10هزار و 700 نفر سند در دست دارند و از تعداد کل مالباختگان حدود 6000 نفر تا پایان سال 90 شکایت کرده‌اند که برای تعدادی در زمان بازپرس قبلی منع تعقیب صادر شده و حدود 5000 پرونده با صدور کیفر خواست برای پنج متهم به دادگاه کیفری 76 ارجاع شده است.

این شاکی پرونده تعاونی مسکن کارگران اداره برق تهران متذکر شد: حسب اخبار منتشره در روزنامه‌های وقت در اواخر سال 90، این پرونده در 76 کارتن و 86 هزار برگ به شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران ارسال شده و از آن تاریخ به بعد با پنج تا شش هزار شکایت جدید طبیعی است اوراق پرونده بالغ بر 100 هزار صفحه شده باشد اما آنچه مهم است این که در یک سال و نیم اخیر هنوز به پرونده شکایت‌های بخش دوم رسیدگی نشده و کیفرخواستی صادر نشده است و درواقع برای این همه دلال، واسطه، جاعل کارت، دفاتر اسناد رسمی‌ و کارکنان ادارات ثبت اسناد که توسط شکات به دادسرا معرفی شده‌اند، قرار صادر نشده است.

وی با بیان اینکه ایرادات شعبه 76 به کیفرخواست سال 90 هنوز رفع نشده است، افزود: ظرف مدت 1.5 سال پرونده بین دادگاه عمومی، کیفری استان و دیوان عالی کشور در رفت و آمده بوده که در نهایت در بهمن سال 91 شعبه 17 دیوان عالی کشور با پذیرش اینکه ارتکاب جرم به صورت شبکه کلاهبرداری صورت گرفته است با پایان دادن به اختلاف دادگاه‌ها و دادسرا، شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران را صالح به رسیدگی دانست.

شاکی پرونده تعاونی مسکن کارگران اداره برق تهران تصریح کرد: با وجود احترام به تصمیم دادگاه محترم شعبه 76 ، اما از نظر شکات چنین استنباط می کنیم که رسیدگی به این پرونده در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته زیرا با توجه به این که اتهام متهمین تشکیل و رهبری شبکه کلاهبرداری است صدور قرار بازداشت موقت در چنین مجازاتی اجباری است.

وی خاطرنشان کرد: با گذشت حدود یک ماه از آزادی متهمین حداقل احدی از شکات در جریان چگونگی تفاهمی که قرار بود انجام شود نیست و در این بلاتکلیفی به سر می برند که اگر متهمین اموال خود را فروخته و از دسترس توقیف خارج کنند چه کسانی ضرر و زیان وارده به حدود بیست هزار نفر را جبران خواهند کرد؟

به اعتقاد این عضو تعاونی مسکن کارگران اداره برق تهران، این پرونده با این تعداد شاکی بزرگترین پرونده تاریخ قضایی کشور به شمار می‌رود و انتظار این است که قوه قضاییه به رسالت خود در این پرونده به خوبی عمل کند.

در نبود سنديكا

یاور

کانون مدافعان حقوق کارگر - نسل دوم كارگران صنعتي پروژه‌هاي نفتي، مدت‌هاست كه از محيط كار حذف شده اند یا با ليست‌هاي سیاه پيمانكاران غيرمذهبي یا عدم استخدام پيمانكاران نوكيسه مذهبي و يا با دستور و فرمان از بالا. استخدام 60 و 50 ساله‌ها ممنوع شده و آن‌هايي كه مشغول بكارند، اخراج مي‌شوند. مسلما اين جماعت پيمانكاران و كاسبكاران كه سر در آخور رانت دارند و با قانون‌گذاران نشست و برخاست دارند، هرگز از خود نمي‌پرسند چرا يك 60 ساله هنوز مجبور به كاركردن است. وجود يا عدم وجود اين زحمتكشان كه در ساخت ده‌ها پتروشيمي و پالايشگاه و كارخانه سيمان و ... نقش كليدي داشتند، اهميتي ندارد. جواب به اين پرسش‌ها حرف‌هاي روزهاي اول انقلاب بود، ديگر خر آقايان از پل گذشته. حالا زنده باد نئوليراليسم دلالي و بورژوازي تجاري با دلارهاي نفتي. زنده باد واردات و باز هم واردات. زنده باد پول و مرگ بر قانون كار و حق كارگر. در حكومت " مستضعفان " هيچ قانوني از حقوق كارگرانی حمايت نمي‌كند كه سال‌ها زندگي‌شان را در اردوگاه‌هاي بدتر از كار اجباري دو نظام به سر برده اند. "برادران"ِ پيمانكار، ببخشيد بخش خصوصي، عزيز دُردانه ي ساختار سرمايه داري"ِ قمارخانه‌اي" (به زعم كينز اقتصاددان انگليسي) با وحشيانه‌ترين شيوه‌هاي مافيايي كارگران را استثمار مي‌كنند. حتي حداقل‌هاي پذيرفته شده (حق بيمه) كارگران را پرداخت نكرده و نمي‌كنند. هر كدام از اين 60 ساله‌ها بيش از 40 سال روزي 12 ساعت در كار توليدي تاسيسات نفتي – كارخانه‌اي بوده‌اند. ولي سوابق كارشان در تامين اجتماعي حتي به 25 سال هم نرسيده است. جاي قانون در اين عرصه دزدي آشكار كجاست و تعريف اين شرايط چيست؟! هيچ كس پاسخگو نيست. حالا هم پا به پاي كارگران جوان هم از نظر فيزيكي و هم از نظر كيفي كار مي‌كنند. دردهاي ما چركين و مزمن شده‌اند. دردهايي كه همه‌ي عوام‌فريبان ادعاهاي خود را، دواي آن قلمداد مي‌كنند. اين رشته سر دراز دارد لذا بهتر است برگرديم به نبود سنديكاها.

لینک متن کامل:

http://kanoonmodafean1.blogspot.com/2013/07/blog-post_19.html#more

به بهانه درد دل همکارمان در نیروگاه دماوند

یکی از همکاران نیروگاهی مان در نیروگاه سیکل ترکیبی دماوند در قسمت نظرات مطلب " کارگران قطعات توربین شهریار را تنها نگذاریم " درد دل اش را نوشته است. این همکار به  نکات بسیاری اشاره کرده است از جمله : خصوصی سازی، مدیریت غلط و نابلد، بنیاد شهید، رد دیون، بدهی دولت، قیمت گذاری نیروگاه، ارز مبادله ای، فرار نیروهای متخصص از نیروگاه، ناامنی شغلی، کاهش دستمزدهای واقعی و قطع مزایا، ناعدالتی، تقاضا از مردم و مسئولان برای کمک به کارگران نیروگاه.

می خواهیم خلاصه وار به نکات مطرح شده بپردازیم و به دنبال علت یا عللی باشیم که باعث شده ما کارگران نیروگاهی به این روز و حال بیافتیم. به نظر ما برای تحلیل هر موضوعی باید زاویه دید صحیح را انتخاب کنیم و واقعیت هایی که منجر به پدید آمدن شرایط و یا وضعیت جدید شده است را از لابلای انواع تحلیل ها و نوشته ها بیرون بکشیم.

لینک متن کامل:

http://kargaran-nirugah.mihanblog.com/post/25

بیست وهشتم تیرماه1392

akhbarkargari2468@gmail.com

 

اخباروگزارشات کارگری29تیر1392

akhbarkargari2468@gmail.com

بر پایی   آزادانه              کارگرزندانی آزادبایدگردد               حداقل دستمزد باید      متناسب

تشکل های مستقل                                                          با   تامین    هزینه       زندگی

حق کارگران است                                                         کارگر وخانواده اش تعیین شود

 

- یک خاور گوسفند اهدائی(قربانی)مالک قبلی کیان تایر نیز برای ورودش به کارخانه موثر واقع نشد

- پیامک کارفرمای فولاد زاگرس به ۵۰ کارگر باقی مانده: است تا اطلاع ثانوی در محل کار حاضر نشوید

- بیكاری بیش از یک میلیون کارگر در پروژه های عمرانی طی دو سال اخیر

- گاز چاه، جان دو کارگرچاه کن را گرفت

یک خاور گوسفند اهدائی(قربانی)مالک قبلی کیان تایر نیز برای ورودش به کارخانه موثر واقع نشد

اتحادیه آزاد کارگران ایران: بدنبال واگذاری کارخانه کیان تایر از سوی سازمان حمایت صنایع به مالک قبلی آن، کارگران کیان تایر همچنان زیر بار این انتقال نمیروند و از ورود وی به کارخانه جلوگیری میکنند. 

بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران در پی چندین بار اعتراض کارگران کیان تایر به واگذاری کارخانه به مالک قبلی آن و جلوگیری از ورودش به کارخانه توسط کارگران، وی به انحا مختلف در تلاش است تا آنان را وادار به پذیرش مالکیت خود کند اما کارگران کیان تایر از دو هفته پیش که این اتفاق افتاده است زیر بار واگذاری کارخانه به مالک قبلی آن نرفته اند.

بنا بر این گزارش وی در راستای راضی کردن کارگران ضمن وعده اهدا یک سبد کالای دویست هزارتومانی به هر کدام از آنان، صبح امروز یک خاور گوسفند نیز به کارخانه فرستاد تا با قربانی کردن این گوسفندان و پخش آن در میان کارگران، خود نیز وارد کارخانه شود اما کارگران کیان تایر با مشاهده خاور پر از گوسفند با خشم و انزجار  به سمت این ماشین یورش بردند و آن را مجبور به بازگشت نمودند و در همان حال بخش دیگری از آنان نیز طبق سنت اعتراضی موجود در این کارخانه با آتش زدن لاستیک دست به اعتراض زدند و اجازه ورود به مالک قبلی را به کارخانه نداند. کارگران کیان تایر پس از این اعتراض با برگزاری یک مجمع عمومی در سالن غذاخوری بر عزم خود مبنی بر جلوگیری از واگذاری کارخانه به مالک قبلی آن تاکید کردند.

لازم به یادآوری است کارگران کیان تایر در سال 1387 بدلیل به تعطیلی کشاندن کارخانه از سوی فرد فوق الذکر و عدم پرداخت دستمزدهایشان از سوی وی، با یورش به دفتر مرکزی کارخانه و تصرف آن و برگزاری تجمعات متعدد در مقابل نهادهای مسئول دولتی، وزارت صنایع را وادار به خلع ید از نامبرده کردند و از ان تاریخ  کارخانه کیان تایر با از سر گیری تولید بر روی پایش قرار گرفته است.

کارگران کیان تایر مضنون به این هستند که مالک قبلی با بدست گرفتن کارخانه بار دیگر آنرا به تعطیلی بکشاند و سپس زمین آنرا که در حال حاضر حدود هزار میلیارد تومان ارزش دارد به فروش برساند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران – 29 تیر ماه 1392

پیامک کارفرمای فولاد زاگرس به ۵۰ کارگر باقی مانده: است تا اطلاع ثانوی در محل کار حاضر نشوید

به گزارش ایلنا بتاریخ29تیر،در پی اخراج ۲۳۵ نفر از مجموع ۲۸۵ کارگر کارخانه فولاد زاگرس، یکی از ۵۰ کارگر باقی مانده در این کارخانه مدعی شد مدیر عامل کارخانه فولاد زاگرس که اواخر سال گذشته مسئولیت این کارخانه را بر عهده گرفته است، بعد از اخراج ۲۳۵ کارگر در تاریخ ۱۸ تیرماه، با ارسال پیامکی به ۵۰ کارگر باقی مانده اعلام کرده است تا اطلاع ثانوی در محل کار خود حاضر نشوند.

این کارگر شاغل در کارخانه فولاد زاگرس گفت: تصور کارگران از دریافت این پیامک بعد از اخراج همکارانشان این است که کارفرما می‌خواهد زمینه اخراج آنان را نیز به مرور فراهم کند.

او ادامه داد: با احتساب امروز (۲۹ تیر ماه) هم اکنون ۱۰ روز است که ۵۰ کارگر باقی مانده همانند کارگران اخراج شده بر سر کار خود حاضر نمی‌شوند و در طول این چند روز از ترس اینکه مبادا به مشکلاتشان افزوده شود، از گفتن واقعیت‌ها به رسانه‌ها خودداری کرده‌اند.

این کارگر در خاتمه اظهار داشت: این ۵۰ کارگر نیز همانند ۲۳۵ کارگر اخراج شده علاوه بر دریافت نکردن حدود چهار ماه حقوق معوقه، در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

با پی گیری از طریق دو نفر دیگر از کارگران شاغل، صحت ارسال این پیامک تایید شده است اما «ابراهیم ملابیگی» مدیر عامل کارخانه فولاد زاگرس ضمن تکذیب ادعای این کارگران گفت: هیچ پیامکی برای هیچ کارگری ارسال نشده و کارخانه برای پی گیری مشکلات کارخانه به این تعداد کارگر باقی مانده نیازمند است.

گفتنی است ارسال پیامك از سوی كارفرمای این كارخانه به كارگران دارای سابقه است. به طور مثال پیش از این، در تاریخ ۲۷ فروردین‌ماه سال جاری، کارگران فولاد زاگرس با تجمع در مقابل فرمانداری قروه از دریافت پیامکی از سوی کارفرمای جدید خبر داده بودند که از آنان خواسته بود تا اطلاع ثانوی بر سر کار خود حاضر نشوند.

بیكاری بیش از یک میلیون کارگر در پروژه های عمرانی طی دو سال اخیر

ایلنا بتاریخ29تیر،طی گزارشی از بیكاری بیش از یک میلیون کارگر در پروژه های عمرانی طی دو سال اخیر،خبرداد.

بنا بهمین گزارش،بنقل از«محمد عطاردیان» دبیر کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران،دولت از دو سال پیش حداقل ۱۲ تا ۱۵ هزار میلیارد تومان از معوقات پیمانکاران پرو‌ژه‌های عمرانی از قبیل راه‌سازی، سد سازی، احداث تونل، پل و نیروگاه، ساخت بیمارستان و سالن‌های ورزشی را نپرداخته است.

در نیتجه این وضع بخش قابل توجهی از پروژ‌های عمرانی کشور به حالت نیمه تعطیل در آمده و افرادی که با سمت‌های مختلف مهندسی، کارگر ماهر، كارگر نیمه‌ماهر و ساده در این پروژه‌ها مشغول به کار بودند به خیل بیکاران اضافه شده‌اند.

حداقل ۲ میلیون نفر در پروژه‌های عمرانی مشغول به کار بودند، به دلیل بدقولی‌های دولت تعداد این افراد به نصف کاهش یافته است.

گاز چاه، جان دو کارگرچاه کن را گرفت

بنا به گزارش27تیرایسنا، حبیب حسینقلی‌زاده،مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی گفت: در پی گزارش وقوع این حادثه در پاساژ صاحب الامر تبریز، آتش نشانان به محض رسیدن، محل را ایمن سازی کرده و با ابزار ویژه نجات ،هردو کارگر را از چاه خارج کردند وعلی رغم اقدامات احیایی تکنسین‌های اور‍ژانس، متاسفانه مرگ هر دو کارگر توسط امدادگران اورژانس تائید شد.

وی با بیان اینکه این دو کارگر پدر و پسر بودند، گفت: سن پدر 58 سال و سن پسر نیز 29 سال بود.

بیست ونهم تیرماه1392

akhbarkargari2468@gmail.com

 

 

اخباروگزارشات کارگری30تیرماه1392

akhbarkargari2468@gmail.com

بر پایی   آزادانه              کارگرزندانی آزادبایدگردد               حداقل دستمزد باید      متناسب

تشکل های مستقل                                                          با   تامین    هزینه       زندگی

حق کارگران است                                                         کارگر وخانواده اش تعیین شود

- کارگران کیان تایر در اعتراض به واگذاری کارخانه به مالک قبلی آن دست به تجمع اعتراضی در مقابل وزارت صنایع زدند

- در اعتراض به عدم افزایش دستمزدها، خود را برای اعتراضات سراسری آماده کنیم

- كارگر صنعت برق :مبارزات پيگير و متحدانه كارگران شركت قطعات توربين شهريار به بار نشست

- حضور اعتراضی یكصد نماینده کارگران ساختمانی در مجلس

- کارگران سد دریک چای سلماس به جای دریافت دستمزد، اخراج شده‌اند

- چهارماه تأخیر در پرداخت حقوق ۳۰۰ کارگر پیمانی آبفای اهواز

- تجمع نوازندگان ارکستر سمفونیک تهران در تالار رودکی

- گزارش بانک مرکزی از تغییرات قیمت 11 قلم مواد خوراکی- حبوبات 109 درصد و چای 101 درصد گران شد

- ماجرای سوختگی ومرگ کارگر وعدم تحویل جسدش به خانواده

- تصادف دو خودروي در معدن شماره 3 گل‌گهر سيرجان يك قرباني گرفت

- برق، جان کارگر گچسارانی را گرفت

- کشته و زخمی شدن ٤ کولبر در ماکو

کارگران کیان تایر در اعتراض به واگذاری کارخانه به مالک قبلی آن دست به تجمع اعتراضی در مقابل وزارت صنایع زدند

اتحادیه آزاد کارگران ایران: کارگران کیان تایر در ادامه اعتراضات خود به واگذاری کارخانه به مالک قبلی آن و بدنبال اعتراض دیروز خود درمحل کارخانه و جلوگیری از ورود نامبرده به کارخانه، صبح امروز دست به تجمع اعتراضی در مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت زدند و از همان لحظه شروع تجمع خود که از ساعت 30/9 صبح شروع شد بر علیه واگذاری کارخانه به مالک قبلی آن اقدام به دادن شعار کردند.

بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران علیرغم اینکه کارگران کیان تایر بطور یکپارچه ای شعار میداند اما مسئولین وزارت صنایع  با بی توجهی به تجمع کارگران و شعارهای آنان تلاش کردند جوابی به کارگران ندهند که بدنبال این وضعیت کارگران بطور ناگهانی به داخل وزارت صنایع هجوم بردند و پس از سر دادن شعار بار دیگر به خیابان بازگشتند و به شعار دهی ادامه دادند.

بنا بر این گزارش بدنبال هجوم کارگران کیان تایر به داخل وزارت صنایع، مسئولین این وزارتخانه با مشاهده خشم کارگران  بناچار از آنان خواستند با تجمع در مسجد وزارت صنایع با آنان به گفتگو بنشینند. در این گفتگو که از سوی یکی از اعضای هیات اجرایی سازمان حمایت از صنایع انجام شد به کارگران کیان تایر اعلام شد ما برای اداره کارخانه تاکنون 50 میلیارد تومان هزینه کرده ایم و واگذاری کارخانه نیز ربطی به ما ندارد و اگر شما شرفی را به عنوان کارفرما قبول ندارید بروید قوه قضائیه شکایت کنید که این امر خشم کارگران را بر انگیخت و  آنان با صراحت تمام اعلام کردند بروید از دزدها که یکی از آنها نیز خودتان هستید این پول را بگیرد  ما در این مدت کار کرده ایم و کارخانه سر پا بوده است.

کارگران کیان تایر  در این جلسه اعلام کردند: شما (وزارت صنایع) با استناد به دزدیهای مالک قبلی و اعتراضی که ما کارگران کردیم وی را خلع ید کردید و الان دارید بار دیگر کارخانه را تحویل همان دزد میدهید چه شده است که اینهمه با عجله و آنهم چند صباحی باقی مانده به پایان عمر دولت دهم اینهمه به دست و پا افتاده اید و کارخانه را فورا به شرفی واگذار کرده اید.

بنا بر این گزارش از آنجا که مسئول وزارت صنایع در این نشست بطور مداوم بر این نکته تاکید میکرد که کارخانه واگذار شده و این مسئله خاتمه پیدا کرده است خشم کارگران بر انگیخته شد و  آنان بطور یکپارچه ای با اعلام اینکه جاده اسلامشهر را خواهیم بست با سر دادن شعار اقدام به ترک  جلسه کردند  و تلاش مسئولین وزارت صنایع برای باز گرداندن کارگران به جلسه موثر واقع نشد.

کارگران کیان تایر پس از ترک جلسه بار دیگر در خیابان به سر دادن شعار پرداختند و در ساعت 12 ظهر با تاکید بر اینکه در صورت عدم رسیدگی به خواست شان جاده اسلامشهر را خواهند بست به تجمع خود پایان دادند.

 بنا بر گزارش دیگری نیز که به اتحادیه آزاد کارگران ایران رسیده است در حالی که کارگران کیان تایر در مقابل وزارت صنایع تجمع کرده بودند دو تن از نماینده های آنان در بخشداری چهار دانگه در جلسه شورای تامین شرکت کرده بودند. در این جلسه ضمن تهدید نماینده های کارگران از آنان خواسته شد تا کارگران را در رابطه با واگذاری کارخانه به مالک قبلی قانع کنند اما این نماینده ها اعلام کردند خودتان بیائید اینکار را بکنید. 

کارگران کیان تایر اعلام کرده اند زیر بار واگذاری کارخانه به مالک قبلی آن نخواهند رفت این کارگران در رابطه با واگذاری کارخانه به مالک قبلی و سابقه ای که از وی دارند نگران این هستند که نامبرده پس از تسلط کامل بر کارخانه اقدام به تعطیلی آن و فروش زمینهایش بکند کاری که در سالهای 86 و 87 بدنبال آن بود اما کارگران کیان تایر با اعترضات گسترده خود در آنزمان، وزارت صنایع را وادار به خلع ید از نامبرده کردند.

کارگران کیان تایر در تجمع امروز خود شعار میداند: شرفی(مالک قبلی کارخانه) چپاول میکند، صنایع حمایت میکند – برای حفظ البرز بریده باد دست دزد – خان بیگی(رئیس سازمان حمایت از صنایع) حیا کن شرفی را رها کن  و...،(قسمتی از فایل صوتی شعارهای امروز کارگران کیان تایر بر روی سایت اتحاد قرار گرفته است)

 اتحادیه آزاد کارگران ایران – 30 تیر ماه 1392

در اعتراض به عدم افزایش دستمزدها، خود را برای اعتراضات سراسری آماده کنیم

سال 92 ، سال معماری و مهندسی تغییر و اصلاح و اعتدال بر پایه هیچ، سال هیاهو برای هیچ ، سال فشار همه جانبه سرمایه داران برای تن دادن کارگران به خفت، خواری  و ذلت بیشتر، برای خوردن نان آغشته به استیصال و درماندگی و  تحقیر.

 سالی که خیلی زود وعده های بی ریشه تغییر و اصلاح رنگ باختند و به تمکینی به وضعیت موجود و پایین آوردن سطح توقعات تبدیل شدند.

واقعا جای شگفتی است، معیشت و شرافت کارگران را به سخره می گیرند و وقیحانه اعلام میکنند که سطح انتظارات خود را پایین بیاورید.

کدام انتظارات و کدام توقعات؟

آقای حسن روحانی اعلام میکند تورم 42 درصد است . پس چرا بر اساس ماده 41 قانون کار افزایش حقوق کارگران عملی نمیشود . چرا افزایش حق مسکن و بن کارگری اجرا نمیشود  و حقوق های معوقه از 2 تا 20 ماه پرداخت نمیشود و کارگران به جای دریافت طلبشان اخراج میشوند.

ارزاق عمومی ، کالاهای اساسی ، دارو و درمان ، هزینه اجاره ، رهن و خرید مسکن ، هزینه تحصیل و بطور کلی هزینه های زندگی از 50 درصد تا 300 درصد گران میشوند. کاهش ساعات کار و تعرفه گذاری خدمات پرستاران در بیمارستانهای خصوصی اجرائی نمیشوند. کارگران پیمانکاریها ، شرکتها و .... اخراج میشوند و بر آمار 5 میلیون بیکار افزوده میشوند. معدن کاران در زیر معادن دفن میشوند و حتی اجسادشان را از زیر آوار  معادن در نمی آورند .

کارگران چایکار بدلیل بدحسابی های دولت در فقر و تنگدستی بسر میبرند. حوادث شغلی به علت کمبود امکانات ایمنی، آموزش و نظارت ظرف 2 ماه گذشته 265 نفر قربانی میگیرد. اما سازمان تامین اجتماعی 10 هزار میلیارد تومان تخلف میکند و در همان حال از بیماران بیمه شده برای ارائه افشانه های مخصوص بیماران تنفسی و شیمیایی 30 هزار تومان هزینه دریافت میکند.

آقایان اینها مطالبه و توقع از جانب ما کارگران  نیستند بلکه اینها سلب کردن حق زندگی میلونها کارگر و خانواده هایشان از سوی دولت و کارفرمایان می باشد.

اما در مقابل این وضعیت به غایت ناهنجار طبقه کارگر و اکثریت زحمتکشان حقوق بگیر جامعه ، دولت و شرکتهای شبه دولتی، کارخانه داران، تجار، واسطه ها، بانکداران، سرمایه داران، اختلاسگران و قاچاقچی ها قرار دارند که بیش از سه دهه است گوشت قربانی کارگران را حریصانه بین هم تقسیم میکنند و به استخوانهای آنها هم رحم نمیکنند و اکنون حتی این مسابقه بی رحمانه استثمار کارگران و غارت اموال عمومی بین دولت و شرکتهای شبه دولتی ، ارگانهای زیر ربط با سرمایه داران و کارفرمایان به سرعت ادامه دارد.

دولت با چند برابر کردن قیمت کالاهای اساسی چون ، نان ، بنزین ، گازوئیل ،گاز ، برق و ...، دو برابر کردن قیمت رسمی دلار، سکه و طلا و فروش اموال ملی به بخش خصوصی  در آمدهای سرشار خود را از کیسه مردم بالا میکشد و سرمایه داران و کارفرمایان نیز از یک سو از بیکاری گسترده کارگران، اخراج ، دیر پرداختن حقوق های ماهیانه، زدن کل یا بخشی از مزایا و از سوی دیگر از وام های کلان، معافیت مالیاتی، فرار مالیاتی و همه رانتهای حکومتی سود های میلیاردی میبرند و از طرف دیگر با ثابت نگه داشتن و انجماد دستمزدها و سه برابر کردن قیمت کالاها  سود خالص خود از دستمزد کارگران را بالا میکشند. آنها به ویژه در یک سال و نیم اخیر هر کالایی را که تولید کرده اند دستکم سه برابر یعنی 300 درصد به فروش رساندند در حالی که هزینه کارگر یعنی مزدش کمتر از 10 درصد هزینه تولید بوده است در عین حال املاک ، کارخانه ، سرمایه و سهام اش همه سه برابر ارزش پیدا کرده اند

اگر اعتراض یا اعتصابی از طرف کارگران انجام شده است به راحتی توانسته اند آنها را اخراج کنند و حتی به بهانه اعتصاب کارگران توانسته اند وام های کلان بگیرند و اگر هم وام داشته اند به همین بهانه توانسته اند آنرا قسط بندی کنند یا آنرا پرداخت نکنند.

 کارفرمایان و سرمایه داران در ایران هم از آغل میخورند و هم از توبره،  آنها دو لپی میخورند.

اکثریت قریب به اتفاق سرمایه داران در ایران یا وابسته به قدرت یا زدوبندی با اربابان قدرت دارند. آنها هیچ واهمه ایی از ورشکستگی یا تعطیلی مراکز صنعتی یا خدماتی خود ندارند برخی زمین کارخانه شان در محدوده شهر قرار گرفته که از فروش زمین آن سود نجومی خواهند برد و حتی وام های کلانی برای ایجاد کارخانه در محل دیگری نیز خواهند گرفت، برخی دیگر به علت فرسوده و انرژی بر بودن دستگاهها و تجهیزات با اخراج و تعدیل کارگران ، با واردات همان کالاهای تولیدی یا کالاهای دیگر از چین و هند و .... دلارهای نفتی را به تاراج میبرند. با ارز 1250 تومانی دارو وارد نمیکنند از کمیابی دارو و رشد 300 درصدی آن سود میبرند و در عین حال با همان ارز 1250 تومانی سواریهای لوکس و... وارد میکنند و سودهای افسانه ای میبرند. آیا این غارت و چپاول به این راحتی را در جایی دیگر سراغ دارید؟

آیا آنها از منافع و نعمت عظیم تحریم ها به آسانی خواهند گذشت ؟ و اکنون این فاجعه وقتی تکمیل میشود که حقوق ماهیانه کارگران اگر به موقع پرداخت شود در خوش بینانه ترین حالت به سختی میتواند 10 روز از هزینه های زندگی خود و خانواده اش را تامین کند.

بنابر این خواست عمومی و گسترده کارگران برای اجرای ماده 41 قانون کار که از اواخر سال گذشته به یک جنبش عمومی برای افزایش دستمزد ها متناسب با تورم واقعا موجود شکل گرفته بود باید به صورت گسترده و سراسری خود را به نمایش بگذارد. دولت جدید پیشاپیش شعار و گفتار درمانی خود را شروع کرده است، اعوان و انصار دولت جدید سازها را کوک کرده اند که سوء مدیریت دولت قبلی خزانه را خالی و اقتصاد را ویران کرده است اما ما میدانیم این همه ثروت در جیب و کیسه چه کسانی قرار دارد. بنابر این حالا نوبت ما کارگران است که در هفته ها و ماههای آینده برای تجمعات گسترده و سراسری در مقابل وزارت کار در تهران و ادارات کار در شهرستانها برای افزایش دستمزدها خود را آماده کنیم و به عنوان یک نیروی اجتماعی قدرتمند در قامت خود و در صفوفی بهم فشرده و در یک اقدام سراسری مطالبات و خواسته های خود را به کرسی بنشانیم.

30 تیر ماه 1392 - شاپور احسانی راد عضو هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران و نماینده اخراجی کارگران کارخانه نورد پروفیل ساوه

كارگر صنعت برق :مبارزات پيگير و متحدانه كارگران شركت قطعات توربين شهريار به بار نشست

 پس از بيست و نه روز، اعتصاب كارگران شركت قطعات توربين شهريار بر سر خواست ها و مطالباتي چون توقف اخراج، بازگشت به كار كارگران اخراجي و پرداخت حقوق معوقه كه از اهم مطالبات اين كارگران بوده ،امروز ( يكشنبه) مديريت به خواست كارگران تمكين كرده و كارگران دست از اعتصاب كشيده اند.

با تعمق كمي روي مطالبات كارگران  اين حلقه از جنبش كارگري، درمي يابيم كه مطالبات كارگران اين كارخانه، مطالبات كليه كارگران در اين مقطع از مبارزات كارگري است. هم اكنون يكي از خواست هاي كارگران رفع معضل " عدم امنيت شغلي " است كه همچون پتكي بالاي سر كارگران قرار گرفته است؛ هرگاه كارگران دست به اعتراض بزنند، پيماني و قراردادي بودن را، به رخشان ميكشند و به آنان گوشزد ميكنند.

كارگران شركت هايي كه هم اكنون مبارزاتشان در جريان است عمده مطالباتشان همان خواست ها ي  كارگران قطعات توربين شهريار است.

اينجاست كه به حق بايد گفت مبارزات كارگران اين بخش صنعت برق عليه سرمايه ، نه تنها بيانگر مطالبات كليه كارگران صنعت برق است، بلكه كارگران قطعات توربين شهريار، خواست و مطالباتشان، خواسته هاي كليه كارگراني است كه هم اكنون در تقابل با سرمايه مبارزه ميكنند.

از طرفي اما، هرچند مبارزات كارگران قطعات توربين شهريار دستاورد بزرگي در مبارزات كارگري محسوب ميشود، اما  در غياب يك جنبش سراسري عليه سرمايه اين پيروزي شكننده است و صاحبان سرمايه در كمين هستند كه به اين پيروزي كارگري حمله كنند.

از اين روست كه براي ايجاد سدي در مقابل سرمايه و حركت هاي بعدي و حفاظت از دستاوردهاي كارگري، ايجاد جنبش سراسري كارگران يك ضرورت است.

 كارگر صنعت برق- يكشنبه 30 تيرماه 92

حضور اعتراضی یكصد نماینده کارگران ساختمانی در مجلس

ایلنا بتاریخ30تیر،طی گزارشی از حضور اعتراض آمیز بیش از ۱۰۰ کارگر به نمایندگی از كارگران ساختمانی نقاط مختلف كشور در بخش تماشاچیان صحن علنی مجلس خبر داد.

این کارگران ساختمانی كه از شهرهای كوچك استان‌های خراسان‌شمالی، جنوبی و رضوی، سمنان، گلستان، مازندران، قم، فارس، یزد، لرستان، آذربایجان شرقی و تهران با حضور در ساختمان پارلمان نسبت به مصوبهٔ مجلس شورای اسلامی مبنی بر اختصاص ۹ هزار میلیارد ریال به سازمان تامین اجتماعی برای بیمهٔ کارگران ساختمانی معترضند زیرا این مبلغ برای بیمه کردن یک میلیون و ۷۰۰ هزار کارگر ساختمانی واجد شرایط کافی نیست.

گفتنی است قانون بودجه سال جاری مجلس شورای اسلامی، ‌ سازمان مالیاتی را مکلف کرده تا معادل عملکرد ۹ هزار میلیارد ریال از کل عوارض ارزش افزوده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از محل منابع مندرج در بندهای (ج) و (د) ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده متمرکز نزد سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌های کشور را برای بیمه کارگران ساختمانی به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کند.

این مبلغ به جای سهم ۲۰ درصدی حق بیمه کارفرمایان در بیمه کارگران ساختمانی که تا پیش از این از محل پروانه‌های ساختمانی تامین می‌شد اختصاص داده شده است.

کارگران سد دریک چای سلماس به جای دریافت دستمزد، اخراج شده‌اند

در ماه‌های اخیر موج جدیدی از اخراج و بیکاری کارگران درشهرستان سلماس شروع شده، بسیاری از کارگاه‌های تولیدی و کارخانه ها ورشکست و همین باعث شدت گرفتن بیکاری کارگری دراین شهرستان شده است؛ اخراج و بیکاری که به دلیل محدودیت رسانه ها چندان به اخبار راه نمی یابند.

بنا به گزارش 30تیرتارنمای سلماس،  مشکلات سد دریک چای سلماس در حال افزایش است به طوری که بیش دو ماه  است که ۱۰۰  نفر از کارگران بومی سد دریک چای سلماس را به مرخصی اجباری فرستاده‌اند و در طول مدت مرخصی به اکثر این کارگران ابلاغ  شده است که آنها اخراج هستند و درتازه ترین خبر، حقوق کارگران این سد ۸ ماه است پرداخت نشده است.

بنا به همین گزارش،  کارگران سد دریک چای سلماس ۸ ماه است حقوق خود را دریافت نکرده‌اند، با وجود داشتن دفترچه بیمه، به دلیل عدم ارسال لیست بیمه شدگان از سوی مسوولین سد ، از پوشش بیمه تامین اجتماعی نیز محروم شده‌اند.

همچنین در این باره گفته میشود، دلیل مرخصی این کارگران کمبود منابع مالی این سد اعلام شده که باید از سوی دولت تامین شود.

چهارماه تأخیر در پرداخت حقوق ۳۰۰ کارگر پیمانی آبفای اهواز

۳۰۰ کارگر شرکت پیمانکاری «سولار» در اهواز که تحت نظارت آبفای این شهر فعالیت دارند حدود چهار ماه است که حقوقی دریافت نکرده‌اند.

کارفرمای این شرکت علاوه بر تاخیر در پرداخت حقوق این کارگران در چهار ماه گذشته، حق بیمه (تامین اجتماعی) آنان را نیز واریز نکرده است.

مدیر روابط عمومی شرکت آبفای اهواز ضمن تایید تاخیر چهار ماهه حقوق ۳۰۰ کارگر شرکت پیمانکاری سولار، گفت: حقوق فروردین و اردیبهشت ماه این کارگران حداکثر تا سه روز آینده به حساب‌شان واریز می‌شود.

«پژمان کیماسی» همچنین در خصوص زمان پرداخت حقوق معوقه خرداد و تیر ماه کارگران گفت: با توجه به اینکه درآمد حاصله شرکت آب و فاضلاب کشور از سوی مردم به خزانه دولت واریز می‌شود، ما باید منتظر دریافت این هزینه‌ها از تهران (خزانه دولت) باشیم تا بتوانیم حقوق کارگران را به حسابشان واریز کنیم.

او در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مشکلات این ۳۰۰ کارگرمربوط به شرکت پیمانکاری سولار است، گفت: با این حال شرکت آبفای اهوازدر تلاش است تا به مشکلات این کارگران رسیدگی و مطالبات آنان را پرداخت کند.

منبع:ایلنا-30تیر

تجمع نوازندگان ارکستر سمفونیک تهران در تالار رودکی

به گزارش30تیرایسنا،جمعی از نوازندگان ارکستر سمفونیک تهران و اعضای گروه کر دفتر موسیقی از ساعاتی پیش به نشانه اعتراض به وضعیت موجود در تالار رودکی جمع شدند.

براساس این گزارش،در این تجمع که صبح امروز 30 تیر ماه، در تالار رودکی انجام شده است‌، نوازندگان خواستار تسهیل در امر قراردادهایشان هستند.نوازندگان از رعایت نشدن حقوق معنویشان در زمینه انتشار آثار صوتی و تصویری ارکستر سمفونیک گلایه دارند.

به گفته تعدادی از نوازندگان مدیرعامل دفتر موسیقی جهت تسهیل روند قرارداد به نوازندگان قول مساعد داده و از آنان فرصت خواسته است.

گزارش بانک مرکزی از تغییرات قیمت 11 قلم مواد خوراکی- حبوبات 109 درصد و چای 101 درصد گران شد

بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی 11 قلم مواد خوراکی پرمصرف در تهران منتهی به 21 تیرماه سال جاری را اعلام کرد که بر اساس آن، قیمت حبوبات و چای نسبت به هفته مشابه سال گذشته بیش از 100 درصد افزایش یافته است.

بانک مرکزی متوسط تغییرات قیمت خرده فروشی 11 قلم مواد خوراکی پرمصرف در شهر تهران را که مربوط به هفته منتهی به 21 تیرماه سال جاری است منتشر کرد. بر این اساس، در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات بهای ماست غیرپاستوریزه افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود.

بهای تخم مرغ کاهش جزئی یافت و شانه ای 69000 الی 93000 ریال فروش می رفت. در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک اندکی کاهش داشت و بهای برنج داخله درجه یک اندکی کاهش داشت و بهای برنج داخل درجه دو ثابت بود. در گروه حبوب، قیمت نخود و لوبیا چشم بلبلی افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

در هفته مورد بررسی، در  میادین زیر نظر شهرداری گلابی عرضه نمی شد ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد.

میوه فروشی های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه قیمت تمام اقلام این گروه کاهش داشت. در گروه سبزی های تازه بهای سبزی های برگی ثابت بود؛ قیمت خیار، گوجه فرنگی و کدو سبز افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه کاهش یافت.

در این هفته قیمت گوشت گوسفند، گوشت تازه گاو و گوساله و گوشت مرغ کاهش داشت. در هفته مورد بررسی بهای قند، شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت ماست غیرپاستوریزه معادل 3.4 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل 0.7 درصد کاهش داشت.

برنج و حبوب

در گروه برنج بهای برنج داخله درجه یک معادل0.1 درصد کاهش یافت و قیمت برنج داخله درجه دو ثابت بود. در گروه حبوب، بهای نخود معادل 0.1 درصد و لوبیا چشم بلبلی 3.1 افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

میوه ها و سبزی های تازه

 

در هفته مورد گزارش، در گروه میوه های تازه بهای تمام اقلام این گروه بین 1.1 درصد تا 9.9 درصد کاهش یافت. در گروه سبزی های تازه قیمت سبزی های برگی ثابت بود. بهای خیار معادل 3.4 درصد، گوجه فرنگی 2.2 درصد و کدو سبز 6.6 درصد  افزایش ولی قیمت سایر اقلام ای گروه بین 1.0 درصد تا 9.2 درصد کاهش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در این هفته بهای گوشت گوسفند معادل 0.4 درصد، گوشت تازه گاو گوساله 0.5 درصد و گوشت مرغ 4.2 درصد کاهش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

قیمت قند، شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

حبوبات 108.7 درصد گران شد؛ چای 100.8 درصد

در هفته منتهی به 21 تیرماه امسال نسبت به مدت مشابه در سال قبل، لبنیات 22.2 درصد، تخم مرغ 49.5 درصد، برنج 64.8 درصد، حبوبات 108.7 درصد، میوه های تازه 20.8 درصد، سبزی‌های تازه 84.4 درصد، گوشت قرمز 54.4 درصد، گوشت مرغ 0.2 درصد، قند و شکر 41.1 درصد، چای 100.8 درصد و روغن نباتی 58.2 درصد گران شده است.

منبع:مهر-30تیر

ماجرای سوختگی ومرگ کارگر وعدم تحویل جسدش به خانواده

روز چهارم تیرماه سیدواحد موسوی(کارگر افغانی تبار) به همراه همسر و پسرش به علت سوختگی شدید به بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری منتقل شدند که متأسفانه سیدواحد(پدر این خانواده)، ۲۲ تیرماه بر اثرشدت سوختگی جان باخت.

به گفته سیدخلیل موسوی(برادر متوفی) به دلیل عدم توانایی در پرداخت هزینه‌های بیمارستان، آنها نتوانستند جسد برادرش را تحویل بگیرند و فقط توانسته‏‌اند پنج میلیون تومان هزینه‏ ترخیص لیلا موسوی(همسر متوفی) را تهیه کنند.

بنابراظهارات او؛ بیمارستان مطهری از مرخص شدن سیدجلال موسوی(پسر هجده ساله‏ این خانواده) نیز به دلیل عدم تسویه‏ هزینه‏‌های درمان جلوگیری کرده است.

به دنبال این اظهارات، خبرنگارما پیگیری‌های خود را آغاز کرد و بعداز تماس با روابط عمومی بیمارستان شهید مطهری با این پاسخ مواجه شد: "برای دریافت هرگونه اطلاعاتی در این زمینه باید از دانشگاه علوم پزشکی ایران مجوز داشته باشید." از همین رو طی تماسی با روابط عمومی دانشگاه خواستار همکاری آن‌ها در این زمینه شدیم.

در‌‌نهایت دانشگاه علوم پزشکی ایران خواستار ارائه گزارشی از بیمارستان مطهری دراین زمینه شد که بعداز گذشت سه روز این گزارش ازسوی دانشگاه علوم پزشکی ایران دراختیار ماقرارگرفت. متن این گزارش به شرح زیر است:

سیدواحد موسوی، همسر و فرزندش؛ تبعه کشور افغانستان در اثر ترومای سوختگی در این مرکز بستری می‌شوند. همسر وی درتاریخ  ۱۵ /۹۲/۴ پس از بهبودی ترخیص می‌شود. پسرش نیز در تاریخ  ۹۲/۴/۱۹ ترخیص شده ولی به دلیل قادر نبودن به پرداخت هزینه‌ها ۹۲/۴/۲۳/ در بیمارستان می‌ماند و با تخفیف حدود دومیلیون ۶۰۰ هزارتومان مرخص می‌شوند.

متوفی سیدواحدموسوی درتاریخ۲۲ /۴/ ۹۲ فوت کرده است و نامه‌ی کلانتری به همراهان داده می‌شود. از آنجایی که وی تبعه کشور افغانستان بوده است؛ جوابیه کلانتری مبنی بر انتقال جسد به پزشکی قانونی با تاخیر دوروزه یعنی در تاریخ ۹۲/۴/۲۴ طی شماره ۱۰۸/۱۰/۶۱۱۴۹ کلانتری ۱۴۵ ونک به این مرکز ارسال و در همان تاریخ جسد به پزشکی قانونی تحویل داده می‌شود ضمنا هزینه‌های متوفی حدود هفت میلیون و۷۰۰هزار تومان بوده که ۶میلیون تومان پرداخت نمی‌شود.

منبع:ایلنا-30تیر

تصادف دو خودروي در معدن شماره 3 گل‌گهر سيرجان يك قرباني گرفت

به گزارش30تیرمهر،تصادف دو خودروي غول‌پيكر در معدن شماره سه گل‌گهر يك كشته به جاي گذاشت.

برپایه این گزارش، روز گذشته دو خودرو تراك در معدن شماره سه گل‌گهر، در حالي از روبرو به يكديگر برخورد كردند كه در اثر آن، يك نفر در دم جان خود را از دست داد و راننده ديگر دچار آسيب‌ديدگي شديد از ناحيه پا شد.

به گفته‌ شاهدان اين تصادف،  اين اولين تصادف نيست كه در اين معدن رخ مي دهد. تاكنون بارها اين واقعه رخ داده است آن هم به دليل سرعت بالاي تراك‌ها است. دليل آن هم اين است كه در اين معدن حقوق براساس تعداد آمار بار به رانندگان داده مي شود. به اين صورت هر چه سرويس بيشتر، حقوق بيشتر.

اين كارگران ادامه مي‌دهند: به اين ترتيب كارگران مجبور مي شوند، با اين خودروهاي غول‌پيكر باسرعت رانندگي كنند كه منجر به اين گونه تصادفات مي شود.

اين شاهدان مي گويند: از روز جمعه تا شنبه طي اين دو روز، چهار تصادف رخ داده است كه چهارمين آن منجر به فوت يكي از همكارانمان شد.

اين رانندگان مي‌گويند: هر چند كه در اين قسمت ما به عنوان راننده مشغول به كار هستيم اما بيمه‌ كارگري عنوان بيمه‌ ماست نه بيمه‌ رانندگان، يعني اينكه از 156ميليون تومان بيمه عمر، تنها 10ميليون تومان به كاركنان اين معدن تعلق مي‌گيرد.

برق، جان کارگر گچسارانی را گرفت

به گزارش 30تیرایلنا ، روز گذشته بیست و نهم تیرماه ۹۲ هنگامی که «محمد بخشی‌زاده» ۳۵ ساله در حین کار بر روی یک ساختمان بود، براثر برق گرفتگی کشته شد.

شهرستان گچساران یکی از شهرستان‌های کهگیلویه و بویراحمد است.

کشته و زخمی شدن ٤ کولبر در ماکو

به گزارش 30تیرکُردپا،در نتیجه‌ی شلیک مستقیم نیروهای انتظامی حکومت اسلامی ایران ٤ کولبر کُرد در منطقه‌ی ماکو در استان آذربایجان غربی کشته و زخمی شدند.

براساس این گزارش، شامگاه روز پنج‌شنبه بیست و هفتم تیرماه، یک کولبر کُرد به نام "علی آذین"، ١٨ ساله، فرزند "خلیل" ، ساکن روستای بهلول" از توابع شهرستان ماکو، در پی شلیک مستقیم نیروهای نظامی حکومت اسلامی ایران به شدت زخمی و جان خود را از دست داد.

همچنین و در همین درگیری، دو برادر دیگر به نام‌های "حسن پورمحمود"، ٢٦ ساله، و "محمود پور محمود"، ٢٢ ساله، فرزندان "عثمان" و یک کولبر دیگر نیز به نام "پاشا پورمحمود"، ٢٣ ساله، فرزند "محمدامین"، که هر سه نفر ساکن روستای "دیم قشلاق" از توابع شهرستان ماکو بودند، به شدت زخمی شدند.

به گفته‌ی یک منبع مطلع، "حسن پورمحمود"، به شدت زخمی شده و پزشکان وضعیت سلامتی وی را وخیم اعلام کرده‌اند و همزمان "محمود و پاشا" نیز که گلوله به پای ‌آنان اصابت کرده در بیمارستان تحت مراقبت پزشکی می‌باشند.

به گفته‌ی همین منبع، شمار زخمی‌شدگان در این حادثه بیشتر از ٣ نفر است، اما از ترس نیروهای حکومت اسلامی ایران از رفتن به بیمارستان خودداری کرده‌اند.

در این حادثه که در مناطق ییلاقی "ساری چمن" در مرز کشور ترکیه رخ داده است، بیش از ١٢٠ رأس اسب بارکش نیز به وسیله‌ی شلیک مستقیم نیروهای نظامی حکومت اسلامی ایران تلف شدند.

سی تیرماه1392

akhbarkargari2468@gmail.com

 

اخباروگزارشات کارگری1مردادماه1392

akhbarkargari2468@gmail.com

بر پایی   آزادانه              کارگرزندانی آزادبایدگردد               حداقل دستمزد باید      متناسب

تشکل های مستقل                                                          با   تامین    هزینه       زندگی

حق کارگران است                                                         کارگر وخانواده اش تعیین شود

 

- اعتراضات در کارخانه قند نقده وارد سومین روز خود شد

- اعتصاب وتجمع اعتراضی کارمندان قراردادی و رسمی وزارت ورزش

- واكنش فعالان كارگری به جدال صنفی در خانه سینما

- پیام سندیکا شماره19،تیرماه1392،منتشرشد

اعتراضات در کارخانه قند نقده وارد سومین روز خود شد

به گزارش 1مردادسولدوز خبر ؛ انتخابات شورای کارگری در کارخانه قند نقده باعث تجمع و اعتراضات کارگری گشته است ، شدت اعتراضات به حدی بوده که فرماندار شهرستان نقده مجبور به دخالت و فیصله دادن به موضوع شده است .

کارگران این کارخانه طی مصاحبه ای با سولدوز خبر ، دلیل اعتراضات خود را مداخله هیئت مدیره کارخانه قند در انتخابات شورا عنوان کردند .

کارگران میگویند : روز شنبه (3 روز قبل ) ، بعد از مسائل و فشارهای بسیار ، زمان برگزاری انتخابات بود ولی مدیر مالی و مدیر عامل کارخانه قند ، علنا مانع از برگزاری انتخابات شدند .

 کارگران می افزایند  که مدیران کارخانه قصد دارند از طریق نفوذ افراد وابسته به خود در انتخابات شورا ، استقلال شورای کارگری را از بین ببرند که این موضوع به ضرر کارگران این کارخانه خواهد بود .

کارگران تهدید شده اند که اگر نمایندگان مستقل کارگری از رقابت کنار نکشند ، همگی اخراج خواهند شد .

اعتراضات تا جایی پیش رفته که پای بازرسان استانی نیز به ماجرا کشیده شده ،  بازرسان استانی اداره کار در حال پیگیری موضوع از طریق قانون هستند که در صورت درست بودن ادعای کارگران ،  ممکن است بیش از سه ماه حبس در انتظار مدیران این کارخانه باشد .

گفتنی است فرماندار نقده به منظور خاتمه دادن به تجمعات کارخانه قند نقده ، امروز جلسه ای در محل فرمانداری برگزار خواهد کرد .

اعتصاب وتجمع اعتراضی کارمندان قراردادی و رسمی وزارت ورزش

به گزارش1مردادخبرآنلاین،در اعتراض به حق و حقوق کارمندی،کارکنان رسمی و قراردادی در وزارت ورزش تحصن کردند.

براساس این گزارش،از صبح امروز تعدادی از کارکنان قراردادی و رسمی وزارت ورزش در اعتراض به حق و حقوق شان تحصن کردند.

آنها که مقابل در وزارت ورزش تجمع کرده بودند پس از اعتراض های شدید به سمت نمازخانه هدایت شدند تا یکی از مسئولان با آنها حرف بزند.این در حالی است که اعتراض کارکنان قراردادی به دلیل عدم تمدید قراردادهایشان است و رسمی ها هم به این معترضند که حقوق شان در سال جدید افزایشی نداشته است.

به گزارش اول مردادفارس درهمین رابطه، 200 نفر از کارمندان وزارت ورزش به دلیل عدم پرداخت حقوق و مطالبات‌شان در وزارت ورزش اعتراض و تحصن کردند.

براساس این گزارش،این کارمندان به این موضوع معترض هستند که از ابتدای سال نه قراردادی با آنها امضاء شده و نه حقوقی گرفته‌اند.

 رمضان‌پور، مدیر حراست وزارت ورزش سعی در متفرق کردن این افراد داشت که موفق نشد. کارمندان وزارت ورزش هم‌اکنون در لابی این ساختمان منتظر رسیدگی به اعتراضات‌شان هستند.

صحبت‌ها با تعدادی از کارمندان این وزارت‌خانه حاکی از این است که حقوقی به کارمندان پرداخت نشده است.

این در حالی است که نصرالله پریچهره، مسئول امور اداری وزارت ورزش، درباره اعتراض کارمندان این وزارت‌خانه گفت: حقوق کارمندان کامل داده شده و امسال افزایش حقوق‌ها را نداده‌اند. شاید اعتراض آنها به این دلیل باشد که می‌ترسند قراردادشان تمدید نشود.

وی درباره تمدید قرارداد کارمندان هم اظهار داشت: منتظر دستورالعمل ضوابط اجرایی هستیم. پیش‌نویس آن برای ما ارسال شد، اما به دلیل یکی دو اشکالی که داشت قرار است تا هفته آینده در اختیار ما قرار بگیرد.

واكنش فعالان كارگری به جدال صنفی در خانه سینما

حمایت از استقلال خانه سینما تنها به اهالی سینما و هنرمندان محدود نمی‌شود. بسیاری از فعالان مستقل صنفی در سایر صنوف بی‌ارتباط به سینما و هنر نیز این روزها پا به میدان گذاشته‌اند و با انتشار بیانیه‌هایی، ادامه حیات خانه سینما را برای دستیابی به اهداف صنفی در بخش‌های مختلف بسیار مهم دانستند. در میان این گروه‌ها، حمایت فعالان مستقل كارگری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مازیار گیلانی‌نژاد، یک فعال مستقل كارگری در صنف فلزكار و مكانیك در رابطه با حمایت تشكل متبوعش از خانه‌سینما گفت: این دومین بار است که ما از خانه‌سینما حمایت می‌کنیم زیرا آن‌ها هم مثل ما یک صنف هستند و مدیران آن از طریق اعضای آن انتخاب می‌شوند و کسانی نیستند که دولت آن‌ها را انتخاب کرده باشد بلکه از درون خود سینما انتخاب شده‌اند.

وی ادامه داد: ما معتقدیم که باید از خانه‌سینما حمایت کرد و دخالت هر فردی غیر از اعضای این صنف در این تشکل را درست نمی‌دانیم. معتقدیم خانه‌سینما مشروعیت خود را از بدنه و اعضای خود می‌گیرد و نه تنها وزارت ارشاد بلکه هیچ مقام دیگری نمی‌تواند بگوید که این خانه حق فعالیت ندارد یا اقدام به تعطیلی آن کند.

وی با اشاره به اینکه براساس اصل ۲۶ قانون اساسی؛ افراد در تجمع‌ها و گروه‌ها آزادانه می‌توانند شرکت کنند، گفت: ‌هیچ فردی نمی‌تواند کسی را مجبور کند که وارد این تشکل شود یا او را از ورود به تشکل دیگری منع کند بلکه هر فردی می‌تواند آزادانه براساس تشکلی که در چارچوب قانون اساسی فعالیت می‌کند، حضور داشته باشد.

گیلانی‌نژاد افزود: اینکه بین دو گروه از یک صنف اختلاف می‌افتد؛ طبیعی است اما کسی نمی‌تواند به دیگری بگوید که تو نباش تا من باشم. اگر گروهی می‌خواهد به دلیل اختلاف سلیقه نهاد دیگری را با نام دیگری تاسیس کنند، مشکلی ندارد اما نمی‌توانند به تشکل و صنفی که هم اکنون وجود دارد، بگویند که شما حق حضور ندارید.

گیلانی‌نژاد با اشاره به اینکه نباید خواسته‌های صنفی را به حداقل تقلیل داد، گفت: فعالیت‌ها و کارهای هر انجمن و صنفی مشخص است و خانه سینما نیز این اهداف و فعالیت‌ها را براساس نظرات اعضا تشکیل می‌دهد و براساس بندهای ۹۸ و ۸۷ سازمان جهانی کار که ایران نیز آن را امضا کرده است، صنوف می‌توانند در تمام مسائلی که به اعضای آن‌ها ارتباط دارد؛ دخالت کنند. یک تشکل می‌تواند درباره تمام مسائل اظهار نظر کند و اگر این مساله به اعضای صنف ضربه بزند؛ قطعا باید تشکل دخالت کند.

گیلانی‌نژاد، اتهام سیاسی کاری به خانه‌سینما را نادرست عنوان كرد و گفت: فعالیت سیاسی و اظهارنظر سیاسی با سیاسی کاری متفاوت است. امروز بدون اظهارنظر سیاسی نمی‌توان درباره مسائل مختلف صحبت کرد اما متاسفانه زمانی که صنوف درباره مسائلی حرف می‌زنند که حق اعضای آن‌ها است؛ مانند بحث امنیت شغلی یا بیمه بیکاری، فوری به آن‌ها اتهام سیاسی کاری زده می‌شود و این اتهام نیز بیشتر از جانب کسانی زده می‌شود که منافع آن‌ها با این حرف‌ها به خطر می‌افتد درحالی‌که در هیچ کجای قانون نیامده است که افراد حق اظهارنظر سیاسی ندارند.

وی با ذکر یک مثال ادامه داد: به طور مثال زمانی که به دلیل تحریم‌ها یا مسائل اقتصادی ورود وسایل فیلمبرداری به کشور محدود یا گران می‌شود، این امر روی تمامی اعضا تاثیر می‌گذارد اما اگر کسی درباره این مسائل صحبت کند و یا به بحث دستمزد‌ها بپردازد، به وی اتهام سیاسی کاری زده می‌شود. اینکه به دلیل پیگیری مطالبات امروز به خانه‌سینما اتهام سیاسی کاری زده می‌شود، به نوعی فرافکنی است.

گیلانی‌نژاد، رسیدگی به امور رفاهی را از مهم‌ترین مسائل یک صنف دانست و افزود: رسیدگی به مسائل رفاهی از تعیین مایحتاج تا برآورده کردن امنیت شغلی و رسیدگی به بیمه بیکاری از اهداف اولیه یک صنف است اما اینکه یک صنف به دنبال توزیع گوشت و مرغ باشد و فقط این امر را پیگیری کند، درست نیست زیرا این کار فقط کف خواسته‌ی صنفی است و یک تشکل صنفی؛ تعاونی نیست که فقط به دنبال توزیع مایحتاج باشد.

وی با اشاره به اینکه در اصل ۴۳ قانون اساسی آمده است؛ «افراد در مطرح کردن مسائل سیاسی آزاد هستند»، افزود: متاسفانه در بسیاری از موارد به‌جای آنکه به قانون اساسی عمل شود به سمت آیین‌نامه‌ها و بخش نامه‌ها حرکت می‌کنیم. درحالی‌که اگر به‌جای این موارد به قانون اساسی توجه کنیم، می‌توانیم به صورت آزادانه فعالیت کنیم.

گیلانی‌نژاد با اشاره به اینکه تجمعاتی که در روزهای اخیر پیرامون خانه‌سینما صورت گرفته بود را پیگیری کرده است، ادامه داد: ‌ هر فردی حق اعتراض دارد و می‌تواند اعتراض کند اما باید این اعتراض در مجاری قانون اساسی باشد و در قضیه خانه‌سینما این گونه بود.

وی ادامه داد: ‌اینکه عده‌ای دنبال آن باشند که گروهی را جمع کنند تا برای خود طرفدار ایجاد کنند و علیه یک عده دیگر از آن استفاده کنند و به نوعی آن‌ها را اجیر خود کنند؛ کار زیبایی نیست. هرچند افراد آزادند که براساس اصل ۲۶ قانون اساسی نظر خود را بگویند.

وی با اشاره به پلمب خانه‌سینما و به دنبال آن تجمع بسیاری از سینماگران مقابل خانه سینما گفت: نکته‌ای که در این قضیه نباید فراموش شود این است زمانی که یک سازمان دولتی، مکانی مانند خانه‌سینما را می‌بندد و کاری می‌کند که اهالی این خانه در خیابان آن هم در گرمای تابستان حضور پیدا کنند، اهداف مشخصی را پیگیری می‌کند.

گیلانی‌نژاد ادامه داد: نتیجه این بستن و آن تجمع این می‌شود که افراد در کف خیابان بعداز مدتی طاقت و تحمل خود را از دست می‌دهند و عصابی می‌شوند و دست به رفتارهای پرخاشگرانه می‌زنند و در این میان اصل موضوع که‌‌ همان پلمب خانه‌سینما است، فراموش می‌شود.

وی ادامه داد: به طور مثال در قضیه اخیر؛ آقای علیرضا داودنژاد به دلیل رفتاری که با خانه‌سینما شده بود، عصبانی شد و اگر این عصبانیت وی ادامه پیدا می‌کرد و توسط دیگران مدیریت نمی‌شد، وی توسط نیروهای انتظامی بازداشت می‌شد و همه پیگیر آزادی وی می‌شدند. دراین میان هم مساله خانه‌سینما که امر مهمی است، گم می‌شد.

خانه سینما پیش از هر چیز یك نهاد صنفی است

پروین محمدی، از اعضای هیئت رئیسه اتحادیه آزاد كارگران نیز در مورد فعالیت «اصناف مورد حمایت دولت» معتقد است: هر صنفی برای آن تاسیس می‌شود که بتواند مطالبات اعضای خود را از دولت طلب کند.

محمدی ،با اشاره به اینکه یکی از اهداف هر تشکلی بالا بردن سطح رفاهی اعضای خود است، گفت: هر تشکلی برای آن به وجود می‌آید که به دنبال منفعت برای اعضای خود باشد و این منفعت را از کسانی بگیرد که آن را در جیب خود گذاشته‌اند.

وی ادامه داد: مباحثی همچون درمان، حقوق، مسائل معیشتی و رفاهی از جمله اهداف خدماتی است که یک صنف می‌تواند برای اعضای خود فراهم کند و وظیفه مدیران آن است که با چانه‌زنی در برابر طرف مقابل (که در بیشتر موارد دولت است)، این حقوق را کسب کند.

محمدی با اشاره به اینکه اخبار خانه‌سینما را شنیده است، گفت: ‌خانه‌سینما تشکلی است که با حضور افراد تشکیل شده است و مجمع عمومی و مدیران آن نیز از درون همین بدنه شکل گرفته‌اند. به همین دلیل خود این افراد و خود بدنه هستند که می‌توانند تشخیص بدهند که آیا مدیران آن‌ها برایشان خوب کار کرده‌اند یا خیر.

محمدی ادامه داد: اینکه کسی بخواهد از بالا و از بیرون به دنبال تعطیلی خانه‌سینما باشد؛ درست نیست زیرا خانه‌سینما مانند تمام تشکل‌های مختلف و حتی تشکل‌های کارگری؛ یک تشکل صنفی است و در تشکل صنفی بالا‌ترین رکن مجمع عمومی آن است و مجمع است که می‌تواند روسای خودش را تعریف کند.

محمدی ادامه داد: متاسفانه به دلیل آنکه در کشور ما تشکیلات آزاد آنگونه که باید فعال نیستند، گروهی به دنبال آن می‌روند که خود را وامدار دولت نشان دهند و با استفاده از قدرت دولت؛ اعضای خود را وارد تشکل کنند. این امر زمانی تحقق پیدا می‌کند که یک تشکل از ساختار مردمی و صنفی برخوردار نباشد.

وی ادامه داد: البته مشکل دیگری که در بعضی تشکل‌ها دیده می‌شود؛ این است که زمانی که اعضای آن‌ها به فردی رای می‌دهند و وی را برای چهار سال و یا دو سال انتخاب می‌کنند، نمی‌توانند در طی این مدت اگر وی نتوانست خواسته‌های آن‌ها را برآورده کند، او را از آن منصب خلع کنند.

منبع:ایلنا-1مرداد

پیام سندیکا شماره19،تیرماه1392،منتشرشد

مجله پیام سندیکا ، کاری است مشترک از سندیکالیستهای ایران

این نشریه، پیش از این با عنوانِ "پیام فلزکار" به چاپ میرسید که از بهار امسال با همکاری سندیکاهای «کارگران فلزکار مکانیک»، «کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی»، «کارگران نقاش و تزئینات» و «کارگران نیشکر هفت تپه» به صورت مشترک با نام "پیام سندیکا" نشر می یابد.

برای تهیه ماهنامه پیام سندیکا با ما از طریقِ رایانامه در ارتباط باشید:

skfelezkar@gmail.com

Photo : ‎شماره نوزدهم نشریه الکترونیکی "پیام سندیکا" منتشر شد.
.
مجله پیام سندیکا ، کاری است مشترک از سندیکالیستهای ایران
.
این نشریه، پیش از این با عنوانِ "پیام فلزکار" به چاپ میرسید که از بهار امسال با همکاری سندیکاهای «کارگران  فلزکار مکانیک»، «کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی»، «کارگران نقاش و تزئینات» و «کارگران نیشکر هفت تپه» به صورت مشترک با نام "پیام سندیکا" نشر می یابد.
.
برای تهیه ماهنامه پیام سندیکا با ما از طریقِ رایانامه در ارتباط باشید:
skfelezkar@gmail.com‎

اول مردادماه1392

akhbarkargari2468@gmail.com