برای آزادی



info@barayeazadi.com
کد خبر : 12165          2026-02-23 02:00:12

ائتلاف سیاسی را با هدف نظام سرنگونی جمهوری اسلامی

ٖ بازگشت به صفحه اول
چند گروه کرد ایرانی مستقر در عراق روز سوم اسفند اعلام کردند که یک ائتلاف سیاسی را با هدف نظام سرنگونی جمهوری اسلامی و در نهایت، دستیابی به خودمختاری کردها، تشکیل داده‌اند.
پنج گروه تبعیدی اعلام کردند که یک ائتلاف را برای «تأیید حضور خود در وضعیت سیاسی کنونی ایران، جایی که رژیم جمهوری اسلامی تمام مشروعیت سیاسی خود را از دست داده، اما همچنان در قدرت باقی مانده است»، تشکیل داده‌اند. در بیانیه مشترک «ائتلاف نیروهای سیاسی در کردستان ایران» آمده است که آنان از اعتراضات ضدحکومتی در ایران حمایت می‌کنند و بر لزوم «تلاش‌های سیاسی و میدانی هماهنگ و مشترک» بین احزاب کرد و جامعه مدنی و گروه‌های مخالف در سراسر ایران تأکید کردند.
اعضای این ائتلاف عبارتند از : حزب آزادی کردستان (پاک)، کومله زحمتکشان کردستان، حزب حیات آزاد کردستان (پژاک)، حزب دموکرات کردستان ایران و سازمان خبات کردستان ایران.
حزب کومه‌له کردستان ایران با اننتشار بیانیه‌ای، از جمله با این ایراد که طرح ائتلاف «بسیار کلی و تفسیربردار بوده و محتوای مشخص و جهت‌گیری‌های سیاسی آن روشن نیست»، اعلام کرده که در این ائتلاف شرکت نکرده است.