برای آزادی



info@barayeazadi.com
کد خبر : 9799          2018-12-14 10:31:11

علی نجاتی، عضو سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه به بیمارستان منتقل شد

ٖ بازگشت به صفحه اول

خبرگزاری هرانا – علی نجاتی، رئیس سابق و عضو سندیکای کارگران مجتمع نیشکر هفت‌تپه است که در تاریخ ۸ آذرماه در منزل شخصی خود توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. این فعال کارگری روز گذشته در چهاردهمین روز بازداشت در پی وخامت حال به دلیل ناراحتی قلبی به بیمارستان بقایی اهواز منتقل شده است. گفته می‌شود وی پیش از بازداشت به علت ابتلا به بیماری قلبی تحت درمان بوده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز پنجشنبه ۲۱ آذرماه ۹۷، علی نجاتی، عضو سندیکای کارگران مجتمع نیشکر هفت‌تپه به دلیل ناراحتی قلبی به بیمارستان بقایی اهواز منتقل شده است.

یکی از فعالان کارگری نیشکر هفته ضمن تایید این خبر به هرانا گفته است که علی نجاتی روز پنج‌شنبه به دلیل وخامت حال ناشی از بیماری قلبی به بیمارستان بقایی اهواز منتقل شد و پس از اعزام وی به بیمارستان اطلاعی از وضعیت ایشان در دست نیست. وی در ادامه گفت که آقای نجاتی پیش از بازداشت به علت ابتلا به بیماری قلبی تحت درمان بوده است.
پیشتر فرزانه زیلابی وکیل علی نجاتی از تشکیل یک پرونده با اتهام «اخلال در نظم عمومی از طریق هدایت جریان تجمعات و اعتصابات شرکت نیشکر هفت‌تپه» در شعبه سوم دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان اندیمشک و یک پرونده دیگر با اتهام «امنیتی» در شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شوش برای موکلش خبر داده بود.

این عضو سندیکای کارگران مجتمع نیشکر هفت‌تپه در تاریخ ۸ آذرماه ۹۷، در ارتباط با تجمعات اعتراضی کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود.
پیشتر یک منبع مطلع به گزارشگر هرانا گفت: “ماموران در هنگام بازداشت هیچ نوع حکمی به همراه نداشته و در مقابل درخواست علی نجاتی و خانواده وی مبنی بر ارایه حکم آنان را مورد بدرفتاری و ضرب و شتم قرار دادند”.


لازم به ذکر است روز چهارشنبه اسماعیل بخشی دیگر بازداشتی تجمعات کارگران نیشکر هفت تپه با قرار وثیقه و تا پایان مراحل دادرسی آزاد شد. سپیده قلیان، فعال مدنی که همزمان با اسماعیل بخشی در تاریخ ۲۷ آبان‌ماه بازداشت شده بود نیز کماکان در بازداشت به سر می‌برد.

در ارتباط با تجمعات کارگری استان خوزستان عسل محمدی، فعال کارگری نیز در تاریخ ۱۳ آذرماه در تهران بازداشت و ابتدا به شوش و سپس به اهواز منتقل شده و کماکان در بازداشت به سر می‌برد.

کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق و مزایا و نیز برای مطالبه بازگشت این واحد به بخش دولتی طی ماه اخیر اقدام به برپایی تجمعات اعتراضی کرده‌ بودند.

کشت و صنعت هفت‌تپه، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن می‌گذرد و طبق اصل ۴۴ قانون اساسی اواخر سال ۱۳۹۴ از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد.

حدود چهار هزار نفر به صورت رسمی، قراردادی و پیمانکاری در بخش های مختلف این شرکت بزرگ تولید شکر مشغول کار هستند.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه در ۱۵ کیلومتری شهر شوش در شمال خوزستان واقع است.